Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Food4Good και 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην





Αλλη μία δράση του Food4Good πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αρχή του καλοκαιριού.

Την Κυριακή, 1η Ιουνιου, η ομάδα του Food4Good συμμετείχαμε στο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην που διοργανώθηκε απο τους Surfers4Life.


Οι Surfers4Life για 2η χρονιά διοργάνωσαν το φεστιβάλ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη τους προσπάθεια να στείλουν το μήνυμα "Είμαι Νικητής" σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Ολα τα έσοδα απο το Φεστιβάλ διατέθηκαν για τη στήριξη των ΜΚΟ ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και ΠΕΣΠΑ (Πανελλήνια Ενωση Σπάνιων Παθήσεων).

Οι Food4Good είμασταν εκεί να στηρίξουμε την προσπάθεια των Surfers4Life προσφέροντας φαγητό για καλό σκοπό.

10.000 μερίδες φαγητού και γλυκού μαγειρεύτηκαν με πολύ κόπο αλλά με περισσή αγάπη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εταιρίες που μας υποστήριξαν διαθέτοντας τα προϊόντα τους με τα οποία ετοιμάσαμε τα καλούδια του μπουφέ μας.




Ομως και ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πω στους φίλους, food bloggers και μη, που βοηθήσαν την ομάδα Food4Good μαγειρεύοντας και κάνοντας πραγματικότητα τις μεγάλες ποσότητες φαγητού που χρειάστηκαν,αλλά και που την ημέρα της εκδήλωσης ήταν εκεί να προετοιμάσουν, να σερβίρουν και να συνδράμουν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Ευχαριστώ ... Μαρίνα, Μαρία Μ., Gus, Νικόλα Μ., Σοφία, Κατερίνα, Δώρα, Μαριέττα, Εύη, Πέπυ, Νικόλα Δ., Χρήστο Λ., Νικολέτα, Χρήστο Φ. Ματίνα, Χριστίνα, Θέμιδα, Εφη, Σταυρούλα, Εφούλα, Μαριόν, Μαρία Κ., Ερμιόνη, Αννα, Λευτέρη, Χρήστο Τ., Εβίνα, Ελεάννα, Αριάδνη, Τόνια.

Πολλά ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη στη Γωγώ, στην Πένυ, στην Λίτσα, στην Πούπα και στον Πάρη που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες μου και φτιάξαν όλοι το τέλειο "ρύζι με λαχανικά και μανιτάρια λεντινούλα". Και οι πέντε είσασταν και είσαστε υπέροχοι !! Σας αγαπώ !

Photo by A.Tsipis

Το 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην είναι πια παρελθόν.

Εχει μείνει μία ανάμνηση που φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα όλων.

Παρελθόν όμως δεν είναι τα Food4Good.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες δράσεις, που μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, θα ξαναρχίσουν το φθινόπωρο.

Α ... όσο για τη συνταγή που ετοίμασε η ομάδα μου ... οσονούπω σε ανάρτηση.

Σας φιλώ





Another one Food4Good action successfully held, early in the summer.

On Sunday, 1st of June, the F4G team participated in the 2nd Well Being Festival organized by the Surfers4Life.

The Surfers4Life organized the festival as part of the World Cancer Survivors Day, continuing the successful effort to send the message "I'm a Winner" to those involved with cancer.


The revenue of the festival was given to support NPOs KEFI (Cancer Society, Volunteer, Friends, and Physicians) and PESPA (National Association for Rare Diseases).

The Food4Good team was there to support the effort of Surfers4Life, providing food for a good cause.

More than 10,000 portions of food were cooked with a big effort but with great love.

I would like to thank the companies who supported us offering their products which we were in need in order to prepare our dishes.


photo A.Tsipis
 
A big thank you to all friends and food bloggers, who helped the Food4Good team to cook the really large amounts of food in need,. A big thank you for being there the day of the festival, to prepare, serve and contribute to the success of this event.

Thanks ... Marina, Maria M.., Gus, Nicholas M.., Sofia, Katerina, Gifts, Marietta, Evi, Pepy, Nicholas D.., Chris L.., Nikoleta, Chris F.. Matina, Christina, Themis, Effie, Stavroula , Efoula, Maria, Maria K.., Hermione, Anna, Lefteris, Christos T.., Evina, Eleanna, Ariadne, Tonia.

Many thanks and gratitude to Georgia, Penny, Litsa, Pupa and Paris who faithfully followed my instructions and all of them made the perfect "rice with vegetables and shittake mushrooms ". All five of you were and are great !! Love you!



The 2nd Well Being Festival is now well behind us.

It left memories that bring smiles to everyone's faces.


But Food4Good is not a memory. 

Stay tuned for the next actions that we will resume in the fall. 

Oh ... as for the recipe prepared by my team ... I will share it with you in one of my next posts .

Kisses