Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Τρώμε μαζί για καλό σκοπό / Food 4 Good (επίλογος)




Τώρα πια μπορώ να πω "φάγαμε μαζί για καλό σκοπό΄.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε και εξετέλεσε το σκοπό της τον καλό.

Γύρω απο την "ιδέα" του food4good, η Αθηνά, η Αρτεμις, η Εμμανουέλα, η Εύα, η ¨Ελενα, η Ελένη, η Μαριλίτα και εγώ, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και οργανώσαμε αυτή την εκδήλωση.


Μια εκδήλωση που σκοπό είχε να συγκεντρωθούν χρήματα για την ΜΚΟ "Δρόμοι Ζωής".


Μαγειρέψαμε λοιπόν όπως πάντα με αγάπη και φροντίδα και προσφέραμε το φαγητό αυτό σε όσους μας τιμήσαν με την παρουσία τους και θελήσαν να συνεισφέρουν στο σκοπό μας.

Κοντά μας στην εκδήλωση οι food bloggers & food editors που δέχτηκαν να μαγειρέψουν και εκείνοι για τον καλό σκοπό. Ενα ευχαριστώ είναι λίγο !

Μαριλού Παντάκη, Κωστή Αλβανό και Δημήτρη Αλβανό: της ομάδας του Madame Ginger
Κατερίνα Nτεληδήμου: Culinary Flavors
Ελεάννα Γιαννοπούλου: Foodaki
Λία Παπαδοπούλου: Olives & Olive
Γωγώ Παπαδιονυσίου:  Mamatsita
Μαρία Μαστραντώνη: Una cucina

Ο Τάσσος Αντωνίου και η Άννα Ευθυμίου:  Mamapeinao
Η Ξανθή Μπαξεβάνη: Συνταγές της Ασπρούλας
O Nικόλας Μοσχοβίτης:  Cooking Diary 


Να ευχαριστήσω και τις εταιρίες Αριάδνη, Στέφο, Αλεβίζο, Ηπειρος, Nestle, Adoro και Delicare που μας διαθέσαν προϊόντα τους με τα οποία, είτε δημιουργήσαμε τα πιάτα μας είτε τα χρησιμοποιήσαμε στην εκδήλωση. Ετσι δημιουργήθηκε ένας πλούσιος μπουφές με αλμυρά και ένας με γλυκά που  εισέπραξαν κολακευτικά σχόλια και για τις συνταγές και για τα προϊόντα.
.
Ενα τεράστιο ευχαριστώ θα πρέπει να το δώσουμε στον Μακεδονικό Χαλβά,την εταιρία που πίστεψε στην ιδέα μας απο την αρχή και μας βοήθησε στην πραγματοποιησή της. Μας στήριξε αμέσως, ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και φυσικά μας προμήθευσε προϊόντα για την παρασκευή των αλμυρών και γλυκών πιάτων με χαλβά.



Μια μεγάλη όμως αγκαλιά σε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια με την παρουσία σας στην εκδήλωση και βάλατε το λιθαράκι σας για την επιτυχία της.

Ελπίζω και εύχομαι να είσαστε παρόντες και την επόμενη φορά.

Μείνετε συντονισμένοι για τα νεώτερα !


υ.γ. Στις επόμενες αναρτήσεις θα σας δώσω τη συνταγή για τα ζυμαρικά και τα χαλβαδοτρουφάκια που έφτιαξα εγώ για την εκδήλωση.